Expert Utilaj INVEST - Despre noi

De ce sa cumparati de la Expert Utilaj INVEST ?

Compania noastra ofera noi tipuri de servicii pe acest segment de piata. Telul nostru nu este doar de a va vinde utilajele, ci de a va asista pe tot parcursul vanzarii si dupa. Din acest motiv va oferim :

Punerea in functiune a generatoarelor cu automatizare Kipor este gratuita. Punerea in functiune a oricarui generator cu panou de automatizare Kipor, achizitionat de la noi, este gratuita.

Asistenta pe tot parcursul achizitionarii unui produs. Pe scurt: impreuna vom incerca sa gasim exact ce va trebuie. Astfel economisiti timp si evitati neplaceri ulterioare.

Transport gratuit. Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 5000 RON va oferim transportul gratuit, oriunde in tara si indiferent de greutatea utilajului. De asemenea si in judetul Iasi transportul este gratuit.

Asistenta post vanzare gratuita. Acest lucru include instruirea gratuita a persoanelor ce vor utiliza utilajele si asistenta in privinta primei utilizari (sau dupa caz instalari).

Prima revizie gratuita. Prima revizie completa, pentru orice scule sau utilaje achizitionate de la noi, v-o oferim gratuit

Garantarea unui termen de 48 de ore pentru reparatiile ce pot aparea in perioada garantiei. In cazul in care nu reusim sa reparam utilajul in 48 de ore, va oferim, cu titlu gratuit, un alt utilaj cu aceleasi caracteristici, pana in momentul in care este gata reparatia.

Perioada de garantie extinsa. Pentru utilajele de constructie va oferim o perioada de garantie de 36 luni (3 ani), iar pentru scule, perioada de garantie este de 24 luni (2 ani)

O echipa de service mobil va sta la dispozitie.In cazul in care aveti nevoie echipa noastra de service mobil va sta la dispozitie 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 pe saptamana.

Ne recomanda colaborari fructuoase cu toti partenerii nostri, dezvoltate prin seriozitate si respectarea cuvantului dat. Ne putem lauda cu o gama foarte larga de utilaje, atat pentru constructii cat si utilaje agricole sau utilaje forestiere distribuite, de la cele mai mici accesorii, pana la cele mai mari utilaje. Daca doriti sa achizitionati un utilaj, o scula sau chiar o piesa de schimb si nu le gasiti in catalogul de produse va rugam sa ne contactati si in cel mai scurt timp veti primi o oferta de pret.

O gama larga de utilaje, de cea mai buna calitate. Suntem distribuitori Kipor, Masalta, Masterpac, Dolmar, AGT, Makita, Metabo, Telwin si lista mai continua.

La sediul nostru din Valea Lupului, nr. 4 (langa Dacia Caremil) - jud. Iasi puteti vedea o gama larga de scule si utilaje expuse in showroom-ul nostru. De asemenea aici puteti obtine consultanta in privinta achizitionarii produselor dorite, fiind posibila si probarea utilajelor dorite (daca se afla in stocul nostru din Iasi).

Vizitand celelalte sectiuni ale site-ului nostru veti putea afla detalii si despre serviciile de inchirieri utilaje si scule de constructii, servicii de post-vanzare, service si garantie, executie lucrari speciale in constructii - taiere si gaurire beton/asfalt

 


 
 
   
    ©  2012  •  Expert Utilaj INVEST. Toate drepturile rezervate